Directe rookstop met NICORETTE®

Directe rookstop met NICORETTE® -

Directe rookstop met NICORETTE®

Hoe kan NICORETTE® u helpen?

Stoppen met roken is moeilijk. Dat weten wij. NICORETTE® is er om u te helpen en stelt een uitgebreid gamma nicotinevervangers voor.

Deze vervangers bevatten nicotine voor therapeutisch gebruik: minder dan in een sigaret, maar in een voldoende grote hoeveelheid om u te helpen uw onthoudingsverschijnselen onder controle te houden.

Het voortzetten van de behandeling met NICORETTE® is echter niet zinvol wanneer u na één maand niet bent opgehouden met roken.

NICORETTE® kan uw kansen op succes verdubbelen.

Kies de vorm die het beste bij u past.

Omdat elke roker anders is, stelt NICORETTE® verscheidene vormen van nicotinevervangers voor.

NICORETTE© Menthol mint mondsprayNICORETTE® kauwgom of NICORETTE® inhaler kunnen u helpen te stoppen. Kies de vorm die het beste bij u past.

NICORETTE® is een geneesmiddel aangewezen bij het stoppen met roken, met als werkzaam bestanddeel nicotine. Lees voor gebruik de bijsluiter. NICORETTE® niet gebruiken wanneer u een ernstige hartaandoening heeft, recent een beroerte heeft gehad of (voor de kauwgom) een ontsteking in de mond, keel of slokdarm heeft. NICORETTE® mondspray niet gebruiken indien u jonger bent dan 18 jaar of indien u nog nooit gerookt hebt. Slagingskans placebo: 5,6% en met mondspray 13,8% i.c.m. 3 begeleidingssessies, gemeten over 52 weken. NICORETTE® niet gebruiken tijdens de borstvoeding. Raadpleeg uw arts voordat u NICORETTE® gebruikt tijdens de zwangerschap. KOAG nr.: 33-1011-1439.