Minderen en dan stoppen met roken
met NICORETTE®

Minderen en dan stoppen met roken<br/>met NICORETTE® -

Stapsgewijs stoppen met roken met NICORETTE®

U hebt reeds geprobeerd te stoppen, u bent er niet klaar voor om in één keer te stoppen: NICORETTE® stelt een andere methode voor "Stapsgewijs stoppen met roken met NICORETTE®".
NICORETTE® kauwgom kan u helpen

Hoe werkt deze methode?

Het is een methode in 4 stappen, die bestaat uit het gebruiken van de NICORETTE® kauwgom in plaats van sigaretten. Op die manier vermindert u de hoeveelheid tabak die u rookt, totdat u er klaar voor bent om volledig te willen stoppen met roken.

Hoe kan NICORETTE® u helpen?

De nicotinevervangers van NICORETTE® bevatten nicotine voor therapeutisch gebruik, minder dan in een sigaret, maar in een voldoende grote hoeveelheid om u te helpen uw onthoudingsverschijnselen onder controle te houden.

Met NICORETTE® kauwgom om te minderen en dan te stoppen kunt u de onthoudingsverschijnselen die gepaard gaan met minder roken, beperken.

Enkele tips om gemakkelijker te minderen

  1. Stel de eerste sigaret van de dag zo lang mogelijk uit
  2. Geef de minst lekkere sigaret van de dag op
  3. Zoek afleiding
  4. Spreid de sigaretten zoveel mogelijk over de dag
  5. Gebruik NICORETTE® kauwgom om het aantal sigaretten af te bouwen en vervolgens te stoppen.

Een methode in 4 stappen om te minderen en dan te stoppen met roken

Een methode in 4 stappen om te minderen en dan te stoppen

NICORETTE® is een geneesmiddel aangewezen bij het stoppen met roken, met als werkzaam bestanddeel nicotine. Lees voor gebruik de bijsluiter. NICORETTE® niet gebruiken wanneer u een ernstige hartaandoening heeft, recent een beroerte heeft gehad of (voor de kauwgom) een ontsteking in de mond, keel of slokdarm heeft. NICORETTE® mondspray niet gebruiken indien u jonger bent dan 18 jaar of indien u nog nooit gerookt hebt. Slagingskans placebo: 5,6% en met mondspray 13,8% i.c.m. 3 begeleidingssessies, gemeten over 52 weken. NICORETTE® niet gebruiken tijdens de borstvoeding. Raadpleeg uw arts voordat u NICORETTE® gebruikt tijdens de zwangerschap. KOAG nr.: 33-1011-1439.