-

NICORETTE® Inhaler

NICORETTE® inhaler is geschikt voor rokers die het hand-mondritueel het meest missen. Vindt u het ook lastig om de handeling van het roken af te leren? Dan is NICORETTE® inhaler misschien iets voor u.

NICORETTE® inhaler is enkel aangewezen voor de methode ‘directe rookstop’.

Hoe werkt NICORETTE® inhaler?

NICORETTE® inhaler bestaat uit een mondstuk en een nicotinevulling.

Dit is nicotine voor therapeutisch gebruik: minder dan in een sigaret, maar in een voldoende grote hoeveelheid om u te helpen uw ontwenningsverschijnselen te controleren.

Plaats de nicotinevulling in het mondstuk en adem de nicotinehoudende lucht in - oppervlakkig of diep, volgens eigen voorkeur.

Welke dosering moet u volgen?

De aanbevolen duur van de behandeling is 3 maanden. Na deze eerste periode vermindert u geleidelijk aan het aantal vullingen gedurende nogmaals 3 maanden. Het is aangeraden het product niet langer dan 6 maanden te gebruiken.

METHODE: STOPPEN MET ROKEN

  • Stop volledig met roken.
  • Gebruik elke dag voldoende vullingen, minimum 6 en maximum 12.
  • De duur van de behandeling varieert van persoon tot persoon. Normaal moet u rekenen op minstens 3 maanden. Verminder na deze periode de dagelijkse dosis geleidelijk aan gedurende 3 maanden.

Wanneer het verbruik is teruggevallen tot 1 à 2 vullingen per dag, is het tijd om elke vorm van nicotineverbruik te stoppen.

Voor meer inlichtingen:

Raadpleeg de bijsluiter online. Surf naar http://www.geneesmiddeleninformatiebank.nl/ords/f?p=111:1:0::NO:SESSION:P0_DOMAIN,P0_LANG:H,NL en geef bij productnaam "Nicorette" in.

 

NICORETTE® is een geneesmiddel aangewezen bij het stoppen met roken, met als werkzaam bestanddeel nicotine. Lees voor gebruik de bijsluiter.NICORETTE® niet gebruiken wanneer u een ernstige hartaandoening heeft, recent een beroerte heeft gehad of (voor de kauwgom) een ontsteking in de mond, keel of slokdarm heeft. NICORETTE® menthol mint mondspray niet gebruiken indien u jonger bent dan 18 jaar of indien u nog nooit gerookt hebt. NICORETTE® niet gebruiken tijdens de borstvoeding. Raadpleeg uw arts voordat u NICORETTE® gebruikt tijdens de zwangerschap. KOAG nr.: 33-1011-1439.