-

Hoe gemotiveerd bent u?

U bent hier, dus u bent al een stap dichter bij het stoppen met roken. Maar het is nog altijd een goed idee om even na te denken waarom u stopt en of u er al echt klaar voor bent.

Onze snelle en gemakkelijke motivatietest geeft u even de tijd om daarbij stil te staan en helpt u beslissen. Er zijn geen goede of foute antwoorden en er is maar één eenvoudige vraag: 'Bent u klaar om niet-roker te worden?'

 

 

 

V1

Test hier of u klaar bent om te stoppen met roken.

jaar

V2V3

Hoeveel sigaretten rookt u meestal per dag?

V4

Hoe sterk is uw motivatie om te stoppen?

V5

Waar bent u het meest bang voor?

V6

Hoeveel voordelen van roken zijn er volgens u:

Heel weinig       Heel veel

V7

Hoeveel nadelen van roken zijn er volgens u:

Heel weinig       Heel veel

V8

Hoe graag wilt u voorgoed stoppen met roken?

V9

Bent u het eens of niet eens met de volgende uitspraak? Ik denk dat het gemakkelijker is om te stoppen wanneer je een plan hebt gemaakt.

Niet gemakkelijker        Veel gemakkelijker

NICORETTE® is een geneesmiddel aangewezen bij het stoppen met roken, met als werkzaam bestanddeel nicotine. Lees voor gebruik de bijsluiter. NICORETTE® niet gebruiken wanneer u een ernstige hartaandoening heeft, recent een beroerte heeft gehad of (voor de kauwgom) een ontsteking in de mond, keel of slokdarm heeft. NICORETTE® mondspray niet gebruiken indien u jonger bent dan 18 jaar of indien u nog nooit gerookt hebt. Slagingskans placebo: 5,6% en met mondspray 13,8% i.c.m. 3 begeleidingssessies, gemeten over 52 weken. NICORETTE® niet gebruiken tijdens de borstvoeding. Raadpleeg uw arts voordat u NICORETTE® gebruikt tijdens de zwangerschap. KOAG nr.: 33-1011-1439.